Internet marketing voor zelfstandigen en het midden- en kleinbedrijf

Hieronder vindt u onze diensten:

  • Ontwikkeling van marketingstrategieën.
  • Verzorgen postings op uw Social Media (Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+).
  • Ontwikkeling onderscheidende content voor Instagram, Pinterest, Youtube and Vine.
  • Verzorgen van Email-marketing campagnes.
  • Ontwikkelen van gepersonaliseerde content, toegespitst op uw onderneming en doelgroep(en). Blogging.
  • Promotie van uw producten en diensten via uw Social Media Communities.
  • Ondersteuning bij het geven van reacties op Yelp, Google Places, Tripadvisor.
  • Ontwikkeling visuele content ter versterking van uw brand-identity.
  • Google+ keyword optimalisatie. Search Engine Optimalisatie (SEO).

Bekijk onze diensten


Online Marketing Strategy

Het opzetten en uitbouwen van een succesvolle internet marketing business begint met het uitzetten van een goede internet marketing strategie.

Aan de hand van jouw doelstellingen wordt een internet marketing groeiplan voor het komende jaar opgeleverd. Je kunt dit op je eigen tempo uitvoeren. Je krijgt in één overzicht wat je zelf kunt doen aan internet marketing om online groei te realiseren. En hoe je dit precies moet uitvoeren. Een stappenplan om online te groeien over de middellange termijn te realiseren dus, waarbij de ‘quick-wins’ als eerst opgepakt worden.

Email Campaigns

E-mailmarketing is een bijzonder geschikt kanaal voor zowel klantenbinding als omzet- en leadgeneratie. Relevantie is hierbij de sleutel. E-mailmarketing biedt de mogelijkheid om zeer gericht te segmenteren en sommige processen te automatiseren om zo het rendement van dit kanaal te kunnen verhogen.

Succes door database segmentatie

Het succes van e-mailmarketing zit hem in een gesegmenteerde database. Hoe relevanter de boodschap, hoe groter de kans op succes. Het segmenteren van een database kan op basis van geslacht, woonplaats of leeftijd, maar bijvoorbeeld ook op basis van aankoopintentie, eerder gekochte producten of getoonde interesse in bepaalde categorieën. Het is zelfs mogelijk om afhakers in de winkelmand opnieuw naar de website te verwijzen, met of zonder kortingscode.

Geoptimaliseerde e-mailtemplates

Een succesvolle e-mailmarketingcampagne hangt nauw samen met het design van de mailing en de inhoud en opbouw van de boodschap. Verschillende elementen versterken elkaar en daarmee het succes. Van belang is dan ook dat er continu getest wordt met het design, de boodschap en de onderwerpsregel.

Social Media Marketing

Social media is inmiddels een structureel marketingkanaal dat een goede inbedding verdient in elke marketingmix. Met social media marketing worden social media, zoals Facebook, YouTube, LinkedIn en Twitter, ingezet voor het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Hierbij kan het gaan om branding of juist om leads en sales.

Facebookmarketing

Met meer dan 7,5 miljoen Nederlandse gebruikers is Facebook het grootste sociale netwerk in Nederland. Facebook biedt veel mogelijkheden om een merk op te bouwen en gericht de juiste doelgroep te bereiken. Het opbouwen van een kwalitatieve fanbase leidt tot mooie kansen om doelen als branding, bereik, sales en leads te behalen. Met advertenties in Facebook kan zeer gericht worden geadverteerd door targeting op bijvoorbeeld interesses, opleiding en demografische of geografische gegevens.

Contentstrategie

Social media draait om conversatie. De basis is daarom altijd een gedegen contentstrategie. Doel is om de juiste doelgroep te bereiken, boeien en binden met relevante berichten. Daarnaast zal een organisatie actief moeten participeren om social media succesvol in te zetten. Draagvlak voor dit kanaal creëren is daarom essentieel. D2D Digital heeft de kennis en ervaring om succesvolle contentstrategieën te bedenken en te (helpen) uitvoeren.

Search Engine Optimization (SEO)

Zoekmachineoptimalisatie, ook wel Search Engine Optimization (SEO), is een techniek om hoger te eindigen in de ‘natuurlijke’ zoekresultaten; de niet-betaalde resultaten van zoekmachines. Door een hogere positie trek je meer bezoekers naar je website, verleid je ze eerder tot aankopen en zorg je voor meer naamsbekendheid en een betere online vindbaarheid.

Voordelen van SEO

• Je website verschijnt hoger in de natuurlijke resultaten van Google
• Je trekt meer (gratis) bezoekers naar je site
• Door meer bezoekers krijg je ook meer leads, verkopen en klanten die terugkeren
• Je naamsbekendheid en online vindbaarheid worden groter

Ben je benieuwd hoe online marketing voor jou kan werken?

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
close
Facebook IconTwitter Icon