Als een kleine ondernemer heb ik nooit de tijd om met Social Media te werken en nieuwe posts te plaatsen op mijn Facebook-pagina en mijn blog bij te houden op mijn website. Maar ik vind het  belangrijk dat mensen altijd iets van me horen. Maya heeft een hoop werk van mijn bord gehaald voor een eerlijke prijs, en de berichten zijn heel relevant voor mijn bedrijf en branche waarin ik werkzaam  ben. Tot dusver ben ik helemaal tevreden met de service. Als alles zo blijft zie het gebruik van Maya’s expertise nog lang voortduren.

Ruud Bakker
Webdesign Bureau

Testimonial Ruud Bakker

Maya, you are really a class act. Keep up the wonderful work you are doing – great content mixed with this kind of customer service from you is most important. Your efforts are sincerely appreciated!

Anja van Dijk
Nagelstudio Eigenaar

Testimonial Anja van Dijk

Ik heb Maya Roeland van D2D Digital leren kennen via mijn eigen netwerk en toen kwam het tot een afspraak. Maya is een goede luisteraar en vertaalt de wensen van de klant op de juiste manier in het maken van een goed en duidelijk ontwerp. Naast het goede luisteren is Maya een fijne partner om mee samen te werken, dat komt door haar no-nonsense aanpak en professionalisme. Ik zou D2D Digital dan ook zeker aanbevelen aan anderen.

Marc Woodson
Life Coach, Personal Trainer

Testimonial Marc Woodson

I came to know Maya as a customer. She started social media marketing for me as a blog writer. I am pretty much impressed with her work. She is serious in her works. Good luck further.

Simranjit Singh Grewal
Owner, Code Maker B.V.

Testimonial Simranjit Singh Grewal

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
close
Facebook IconTwitter Icon